• Snelle & betrouwbare verzending
  • Gratis verzending vanaf €25,-
  • Onze spellen zijn ecovriendelijk geproduceerd

Categorie: Nieuws

Titel: Jolly Dutch, Formula Games en The Gamefantry bundelen krachten

Terug naar blog

Drie Nederlandse spellenbedrijven bundelen de krachten en gaan samen verder onder de naam Jolly Dutch. Formula Games en The Gamefantry brengen hun spellen en activiteiten onder bij Jolly Dutch. De eigenaren van Formula Games, Alon Nir en van The Gamefantry, Paul Gigengack worden daarmee mede-eigenaren van Jolly Dutch. Met deze samenvoeging vergroot Jolly Dutch haar spellenassortiment met bijna 50% en worden grote stappen gezet in het internationale netwerk van dit Nederlandse merk. 

 

Oprichters Alexander en Arnold: “Met deze stap geven we de groei van Jolly Dutch een enorme boost. Met de expertise en ervaring van Alon en Paul kunnen we grote stappen maken. Onze droom van een Jolly spel in elk huis krijgen komt hiermee snel dichterbij.”

 

Naast Alon en Paul treedt ook Jolly Dutch art director Vicky Trouerbach toe als mede-eigenaar van het bedrijf: “De afgelopen jaren heb ik met veel passie gewerkt aan onze sterke spellenlijn en het Jolly Club abonnement in de markt gezet. Door mede-eigenaar te worden kan ik mijn focus op de vormgeving en het merk versterken.”

 

Met het kaartspellenconcept Jolly Club heeft Jolly Dutch een gat in de markt gevonden qua concept en producties voor buitenlandse uitgevers. Naast de zes nieuwe kaartspellen en een medium spel, zal er binnenkort in Chartered (Building Amsterdam) nieuw leven geblazen worden. Tevens zal op Spiel 2024 de aankondiging van nóg een groot spel worden gedaan. Veel moois om naar uit te kijken.